torsdag 6. mai 2010

God sjokolade-kake til kaffen!:)

3 egg
150gr. sukker
1/2pl. mørk kokesjokolade
150gr. margarin
1dl. vann
150gr. hv.mel
1 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver

Pisk eggedosis. Smelt sjokoladen i smør og vann, ha i eggedosisen i en tynn stråle mens du rører, ha så i resten! Stekes i 40-50min nest nederst i ovnen på ca.175grader.

Glasur:
100gr. margarin
1/2pl sjokoladeplate
200gr melis
2 små ruter matfett
3ss kaffe
1 egg

Visp egg og melis, smelt resten og ha i! Del bunnen i 2 når den er avkjølt og smør på, og rundt! Pynt med ønsket pynt, evt mønster med gaffel!

Kos deg!:)

1 kommentar:

  1. Tonje!!!
    E det blogg-tørke igjen eller??!!!
    Savne å lesa hos deg!!
    Klemmen

    SvarSlett